Happy Endings

Bandit (tidl. Simba 49)

Bandit og hans søster blev smidt af i en snedrive en kold dag i december 2012.


En bil stoppede ud for en juletræssælger, ud røg to kattekillinger og væk var bilen. Det var sidst på eftermiddagen, næsten mørkt og meget koldt.


Heldigvis havde juletræssælgeren hjertet på rette sted – de to killinger blev taget med ind i varmen.


Der blev ringet til Brita - og næste dag måtte killingerne en tur forbi dyreklinikken, her kunne dyrlægen konstatere, at killingerne var fine og ca. 5 uger gamle.


De to killinger flyttede ind hos Britas katteflok, der fik til opgave at opdrage de to killinger og bl.a. lære killingerne at tale ”kat’sk”.


Da killingerne blev 12 uger flyttede de ud i nye hjem, til to familier der længe havde glædet sig til at byde et nyt familiemedlem velkommen.


Bandit har flere gange deltaget på katteudstillinger, hvor han er en flot repræsentant for Hittekat.dk

Savannah 7 - blev indbragt til dyreklinikken af en dame, der så katten blive påkørt.


Damen troede, at katten skulle aflives, men scanning og røntgen viste, at der ingen skader var sket - udover et flækket øre og en hævelse i venstre side af hovedet.


I stedet blev hun fremlyst i 10 dage (som alle hittekatte bliver). INGEN savnede hende, så hun flyttede ind hos en ny familie.


Simba 81 -  nyt hjem, december 2014

Han er fundet på p-pladsen ved Brugsen i Galten. Sandsynligvis er hans mor den kat, der blev kørt ihjel på landevejen lige ved siden af.


Det lykkedes for en hundeopdrætter at lokke ham frem fra hans skjulested. Hun tog ham med hjem og i de første dage havde han en Yorkshire-hvalp som sin bedste ven.


Hjemme hos Britas katte lærte han at tale kat'sk.


Savannah 51 - nyt hjem, september 2014

Savannah 52 - nyt hjem, december 2014

Savannah 50 - nyt hjem, september 2014 

En varm dag i juni 2014 opdagede en vandrer en trafikdræbt kat liggende i en grøft i nærheden af Galten.


Ved siden af katten sad en killing på ca. 4 uger - den peb hjerteskærende og var meget dehydreret.


Vandreren besøgte de omkringliggende huse, men ingen ville kendes ved kattene.


Vandreren tog killingen med på sin vandring, og de var helt omkring Thy. Efter en uges tid vendte han tilbage til Galten, gik ind på biblioteket for at spørge efter hjælp.


Savannah 50 kom ud til en plejefamilie, der i forvejen havde en morkat med killinger - her fik hun masser af omsorg og lærte at tale "kat'sk". Sidenhen fik hun sin helt egen familie.Simba 77 og Simba 78 - nyt hjem, oktober 2014

De er brødre - og de var så heldige at finde nyt hjem sammen.


Killingerne blev smidt af hos et ældre ægtepar, der i omegnen er kendt for at hjælpe hittekatte.Simba 66 og Simba 67 - nyt hjem, december 2014

De er brødre og meget glade for hinanden - og fandt heldigvis et nyt hjem sammen. Det har været rigtig dejligt at få en vel-socialiseret killing med masser af selvtillid.

Han blev hurtigt gode venner med vores anden kat, og nu kan de ikke undvære hinanden.

Vi kan heller ikke undvære vores Bandit, og han tramper ind i folks hjerter med træsko på.

(Charlotte,

Bandits nye ejer)

Savannah 67 - nyt hjem, april 2015

Siden efteråret 2014 er hun kommet hos en ældre dame i Gl. Rye. Her er hun blevet fodret, men nu er hun hjemløs, da damen er kommet på plejehjem.


Via dyrlægen er hun blevet indleveret til videreformidling. Hun er vurderet til at være 1,5 år (fra oktober 2013).


Savannah 63 - nyt hjem, januar 2015

En kat der var blevet i overskud ifm. at den tidligere ejer var flyttet på plejehjem.


Hun har været så heldig at få nyt hjem hos en pensionist, der er hjemme dagen lang - så de to hygger rigtig meget sammen.

Savannah 61 - nyt hjem, januar 2015

Hun er killing efter en kattemor, der igennem sensommeren blev fodret hos en familie i Galten. Pludselig en dag i oktober dukkede kattemor op med to killinger.


Efter noget tid forsvandt først kattemor og siden den ene killing. Tilbage var én killing. Familien kontaktede Hittekat.dk for at få hjælp til at finde en ny familie til killingen.


Familien havde allerede gjort et fint stykke arbejde med at socialisere Savannah - og sidenhen fik hun finpudset sit kattesprog iblandt Britas andre katte.


Simba 86 - nyt hjem, april 2015

I efteråret opsøgte han Brita, efter at hans familie var rejst fra ham. Han var blevet efterladt på en landejendom.


Han blev kastreret og hvad der ellers hører sig til, når man i fremtiden skal leve et liv som sofa-mis - men han var lidt utryg, så efteråret og vinteren gik med at gøre ham fortrolig med andre katte, god mad, en sofa og masser af kæl. I dag er han en skøn og meget kælen kat. Han er vurderet til at være to år (fra januar 2013).

Savannah 62 - nyt hjem, maj 2015

Hun er en fin killing på ca. 9 måneder (fra juni 2014), gråstribet med hvide poter.


Killingen fandt i sommers frem til en familie, der i forvejen havde katte.


Familiens katte ville ikke acceptere den nye beboer, derfor er hun nu flyttet ind hos Brita og søger sig sin helt egen familie.

Simba 90 - nyt hjem september 2015

Igennem længere tid har han besøgt en familie i Skovby, her er han blevet fodret, men familien har ikke kunnet tilbyde ham et blivende hjem.


Simba er en dejlig kat - rolig og meget tillidsfuld. Han er vurderet til at være godt og vel 1 år gammel.


Trekløveret - nyt hjem januar 2016

Killingerne Simba 91 og Simba 92 samt deres søster Savannah 69.


Deres mor blev påkørt en sommerdag - men heldigvis så nogle gode mennesker, at killingerne havde brug for hjælp.


Killingerne har de seneste måneder boet hjemme hos Brita - her har en af Britas Maine Coon-katte været kattemor for killingerne - de er blevet opfostret som om, de var Sigariahs egne killinger.


Savannah 64 - nyt hjem, februar 2015

En familie flytter ind i deres nye hjem - og ud af det blå dukker denne killing op. Familien forhører sig hos naboer, men ingen vil kendes ved killingen.


Efter et par uger kontakter familien Hittekat.dk for at få hjælpe til omplacering af killingen.


 Savannah 66 - nyt hjem, maj 2015

Den tidligere ejer er blevet alvorligt syg, og Savannah søger derfor en ny familie.


Hun er en killing fra august 2014.


Simba 100 - nyt hjem december 2015

Simba (født i juli 2015) er en dejlig mis - han kom i efteråret igennem længere tid på besøg i haverne hos to naboer. Da han ikke gik "hjem", ringede én af naboerne til Brita.


Efter at have været fremlyst, og ingen henvendte sig, blev den lille hankilling til Simba 100. Simba er den sødeste og kærligste killing - og fuld af spilopper, som killinger nu er.Simba 93 - nyt hjem oktober 2015

Han er i juli fundet som herreløs killing af en børnefamilie - alle i familien elskede Simba, bare ikke familiens to hunkatte - så han måtte flytte for, at freden i hjemmet kunne genoprettes.


Simba er en fantastisk sød kat - kælen og legesyg - og siden han flyttede ind hos Brita, er han blevet opfostret af én af Britas egne katte. 

Savannah 69


Hendes start på livet var turbulent. Hendes mor blev kørt ihjel - Savannah og hendes to brødre ville have været overladt til sig selv, hvis det ikke var for et par meget ansvarlige mennesker.


De kontaktede Brita, og de tre killinger kom til opfostring hjemme hos Brita.


Det viste sig, at Savannah havde brug for ekstra  tid til at vænne sig til livet blandt mennesker. Men nu er hun klar til at få sin egen familie. Hun ønsker sig at være alene-kat, hun er super-kælen og elsker at sove sammen med sit menneske.


Savannah er fra juli 2014.